Wat?

In deze workshop leer je hoe je door gebruikersinzichten en snel te experimenteren met prototypes je niet enkel veel tijd en geld kunt uitsparen, maar ook de kans op slagen van je digitale dienst of product kunt verhogen.

Voor wie?

Deze workshop is ideaal voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van nieuwe innovatieve digitale diensten en producten.

Op het programma

De workshop bestaat uit 2 delen:
• Het 1ste deel van de workshop geeft inzicht in wat ervoor zorgt dat goede ideeën leiden tot bruikbare diensten en producten. Vanuit de ‘design thinking’ methode worden de verschillende tools aangereikt die ons helpen bij het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten.
• In het 2 de deel van workshop zullen we verschillende tools vanuit de ‘design thinking’ methode toepassen op een concrete case. Vanuit een idee en de bedoelde gebruikerscontext zal een prototype ontwikkeld en geëvalueerd worden.

Door wie?

Inschrijven

Over HOI

House of Innovation organiseert workshop, opleidingen, meetups en expert talks op regelmatige basis.
Veel van onze trainingen en workshops behoren tot de KMO-portefeuille, waarbij wij een erkende service provider zijn op het gebied van training. Door jaarlijkse subsidies kun jij korting krijgen door gebruik te maken van de KMO-portefeuille.
Naast onze trainingen bieden we kantoorruimte aan voor groeiende ondernemingen.

Let's have a coffee