Wat?

Presenteer je face 2 face of stuur je zaken door per email? Werk je regelmatig aan innovatieve concepten of werk je eerder mee aan day2day aanpassingen aan bestaande tools? Hoe benader je welke doelgroep wanneer je design gaat communiceren? Een zeer onderschatte kwaliteit voor een UX designer is het communiceren van wireframes/designs. Vaak is de UX-er een spilfiguur in projecten. Je maakt business requirements of wensen tastbaar door ze te tonen in schermen of flows. Zorg dat je jezelf in de best mogelijke positie brengt om iedereen op 1 lijn te krijgen en te zorgen dat je werk met de nodige waardering bekeken wordt.

Heel praktisch leer je werken met Keynote en leer je ook hoe je keynote kan gebruiken om je ideeën duidelijker te communiceren. Je krijgt ook tips uit de praktijk van iemand die op elk niveau van organisaties zijn werk heeft voorgesteld.

Voor wie?

Deze opleiding is interessant voor UX mensen van alle slag. De opleiding is vooral gericht op mensen die applicatieve toepassingen uitwerken, er wordt minder gefocust op website design.

Op het programma

· Introductie Keynote: mogelijkheden van Keynote bekijken en uitproberen
· Opbouw presentatie: hoe bouw je je presentatie op voor welke doelgroep?
· Mobile prototype: hoe maak je een prototype voor een mobile app met keynote
· Je ideeën communiceren: je designs toelichten/showcasen in keynote en exporten om te delen met anderen

Door wie?

Met een achtergrond in IT en de daarbij horende frustraties omtrent slechte web ervaringen kwam Wim Janssens terecht in de wondere wereld van user experience design. Hij zette zijn frustraties om in iets zinvol en startte zes jaar geleden zijn carrière als informatie-architect en ux-strateeg bij Monkeyshot.

De nieuwe wereld fascineert hem mateloos en hij heeft een heel grote interesse in hoe nieuwe media een invloed hebben op hoe we samenleven en communiceren met elkaar.

Ondertussen heeft hij alle rollen gehad in de wereld van UX en een brede kennis opgebouwd in o.a. project management, digitale marketing, functionele analyse, UI design, …

Gedurende zijn carrière bij Monkeyshot merkte Wim dat de manier van communiceren over wireframes en designs een cruciale rol speelt binnen projecten. En vooral hoe het kan helpen om frustraties bij zowel jezelf als UX’er en je publiek te vermijden.

Daarnaast kan je Wim treffen als spreker op events, tijdens een optreden improvisatietheater of als standup comedian.

Inschrijven

Deze opleiding kan gesubsidieerd worden met de KMO Portefeuille. Je kan House of Innovation als dienstverlener vinden met de volgende zoekacties op www.kmo-portefeuille.be : Pijler Opleiding – Algemeen Domein. Ons erkenningsnummer is DV.O216644

Over HOI

House of Innovation organiseert workshop, opleidingen, meetups en expert talks op regelmatige basis.
Veel van onze trainingen en workshops behoren tot de KMO-portefeuille, waarbij wij een erkende service provider zijn op het gebied van training. Door jaarlijkse subsidies kun jij korting krijgen door gebruik te maken van de KMO-portefeuille.
Naast onze trainingen bieden we kantoorruimte aan voor groeiende ondernemingen.

Let's have a coffee