Wat?

HOI moedigt innovatie aan in de brede zin van het woord. Innoveren betekent vernieuwen en verbeteren. Hoe commercieel dat woord ook mag ruiken, achter elke economie en maatschappij zitten mensen. Als je innovatie wil masseren, moet je mensen inspireren. En dat komt veel meer ten goede dan enkel de commerciële geurtjes in deze wereld.

Met een reeks tentoonstellingen verwelkomt HOI kunstenaars die verrassen en verwarren, die je afwisselend onderdompelen in herkenning en vervreemding. Met kunst trekt HOI de kaart van esthetiek en chaos. Omdat ratio en structuur maar een deel van het verhaal is.

Op onze 7de expo verwelkomen we illustrator Fatinha Ramos in onze living. Wie haar persoonlijk kent, weet dat de warmte die haar tekeningen uitstralen helemaal gelijklopen met haar persoonlijkheid.

Fatinha neemt ons mee op een reis door haar poëtische imaginaire wereld van unieke texturen en haar rijk kleurenpallet. Haar sterke conceptuele illustraties en haar surreële composities creëren een ontroerend, fascinerend en uniek universum.

Fatinha heeft voor kinderboeken, covers, posters, magazines, advertenties, animaties, fashion en verschillende persoonlijke projecten. Haar werk werd ondertussen internationaal erkend door the Society of Illustrators NY, Creative Quarterly, 3×3 (Magazine of Contemporary Illustration), Communication Arts, Global Illustration Award, Nami Concours…enzovoort. Wij zijn enorm trots dat zij onze living komt opvrolijken!

Voor wie?

De expo is vrij toegankelijk voor iedereen. Ook op de vernissage is iedereen welkom, maar schrijf je graag even in zodat we genoeg drankjes kunnen koud leggen.

Op het programma

– Donderdag 8 maart 2018 – 20u: opening van de expo
– 9 maart – 20 april: de expo is vrij toegankelijk op werkdagen tussen 8u30 en 18u00

Door wie?

Fatinha Ramos is een Antwerpse illustrator en visueel artiest, afkomstig uit Portugal. Na haar opleiding als grafisch ontwerper, verhuisde ze naar België. Twaalf jaar later – na geproefd te hebben van art direction en design, maakte ze een carrière switch en volgde ze haar oude droom om full-time illustrator te worden en op verschillende artistieke projecten te werken.

[Foto: Ann Dewulf]

Inschrijven

Over HOI

House of Innovation organiseert workshop, opleidingen, meetups en expert talks op regelmatige basis.
Veel van onze trainingen en workshops behoren tot de KMO-portefeuille, waarbij wij een erkende service provider zijn op het gebied van training. Door jaarlijkse subsidies kun jij korting krijgen door gebruik te maken van de KMO-portefeuille.
Naast onze trainingen bieden we kantoorruimte aan voor groeiende ondernemingen.

Let's have a coffee