Wat?

#FOMO is een caféavond in House of Innovation die naadloos aansluit op je werkweek. Elke derde vrijdag van de maand krijg je een dosis inspiratie over creativiteit, technologie of innovatie in combinatie met een frisse pint.

Voor deze editie is w.r. yuma jouw host. Sebastiaan komt praten over hoe hij de meer dan geslaagde kickstarter campagne voor zijn startup aanpakte. Zo haalden ze al 200% van het doelbedrag op terwijl de campagne nog 12 dagen liep!

Voor wie?

Iedereen is welkom! #yay

Op het programma

Vrijdag 20 april.

— 17u30: welkom!
— 18u30: toogpraat door w.r.yuma
— 19u: napraten met een fris pintje

Nu al de volgende edities in je agenda markeren? Easy: elke 3de vrijdag van de maand (18 mei, 15 juni,…)

Door wie?

Opgericht met als missie om de toekomst van afval vorm te geven, is w.r.yuma vernoemd naar de zonnigste plek op aarde; Yuma (Arizona, VS). Ze geloven dat circulaire economie de toekomst is en dat een samenleving zonder afval mogelijk is. ‘Waste’ is tenslotte een menselijk concept; het leven heeft 3,8 miljard jaar geduurd zonder. Met hun startup maken ze 3D-geprinte zonnebrillen van gerecycled plastic afval.

Inschrijven

Inschrijven is niet nodig, we zien je elke derde vrijdag van de maand! ;-)

Over HOI

House of Innovation organiseert workshop, opleidingen, meetups en expert talks op regelmatige basis.
Veel van onze trainingen en workshops behoren tot de KMO-portefeuille, waarbij wij een erkende service provider zijn op het gebied van training. Door jaarlijkse subsidies kun jij korting krijgen door gebruik te maken van de KMO-portefeuille.
Naast onze trainingen bieden we kantoorruimte aan voor groeiende ondernemingen.

Let's have a coffee