Wat?

Het recept voor een gezellige avond? Een knusse living, een drankje, inspirerende mensen rondom jou,… en misschien zelfs een concertje? Hoi stelt voor: de Hoi Huiskamerconcerten. Gezellige sessies van rock over klassiek tot jazz…Een extra unieke sessie deze keer, want voor ons vierde huiskamerconcert nodigden we vader en dochter uit.

 

 

Voor wie?

Iedereen is welkom!

Op het programma

19u30 — Ontvangst

20u00 — Helena & Wim

20u30 — Nagenieten met een drankje

Door wie?

Een extra unieke sessie deze keer, want voor ons vierde huiskamerconcert nodigden we vader en dochter uit. Helena stelt zich zelf even voor…

Ik ben Helena en ik stel me even voor.

Ik zag het levenslicht op 8 november 2004 en sinds die dag ben ik nooit meer gestopt met mijn keel open te zetten.

Ik luister veel naar pop en country artiesten zoals Lady Antebellum en Dolly Parton maar ook hedendaagse zangeresen zoals Zarah Larson en Taylor Swift.

Samen met mijn papa, die gitaar speelt bij Janez Detd, spelen wij nummers van onder andere Hayden Panetierre, Emma Bale en Dixie Chicks.

Zingen is mijn passie. Ik doe het overal!

In de keuken, in de douche, in de auto, op de fiets, in de garage, in de tuin, in de schoolband en misschien binnenkort bij jou in de buurt.

Groetjes,

Helena

Inschrijven

Onze living room sessies zijn gratis, maar we weten wel graag op voorhand hoeveel mensen we mogen verwachten. Zo kunnen we voldoende knusse plaatsjes voorzien in onze living en weten we hoe vol we onze frigo moeten vullen met frisse drankjes.

Over HOI

House of Innovation organiseert workshop, opleidingen, meetups en expert talks op regelmatige basis.
Veel van onze trainingen en workshops behoren tot de KMO-portefeuille, waarbij wij een erkende service provider zijn op het gebied van training. Door jaarlijkse subsidies kun jij korting krijgen door gebruik te maken van de KMO-portefeuille.
Naast onze trainingen bieden we kantoorruimte aan voor groeiende ondernemingen.

Let's have a coffee