Wat?

Kleur maakt deel uit van ons dagelijkse leven. Het speelt een rol in de manier waarop we ervaringen beleven en verwerken. Onbewust gebruiken we het zelfs om onze emoties te beschrijven.

Onze wereld evalueren we voornamelijk met onze ogen. Marketeers haken daar sluw op in en beïnvloeden ons met de juiste kleuren op producten of in logo’s. Onmiddellijk weten ze associaties voor ons te creëren nog voor we er goed en wel kennis mee hebben gemaakt.

Kortom: kleur is een onderschatte communicatietool!
Tijdens deze workshop leer je hoe je kleuren efficiënt kan inzetten en welke betekenis er achter elke kleur schuilgaat. Door de betekenis van de verschillende kleuren te leren begrijpen, kan je je werk en je persoonlijk leven veranderen.

Voor wie?

Deze workshop is ideaal voor iedereen die de diepere betekenis van kleur wil leren kennen en wat je er allemaal mee kan vertellen.

Op het programma

Tijdens deze workshop leer je hoe je nauwgezet kan omgaan met kleur als krachtig instrument. Je leert hoe je kernwaarden, eigenschappen en gedachten kan laten doorschemeren aan de hand van bepaalde kleuren.

Door wie?

Inschrijven

Over HOI

House of Innovation organiseert workshop, opleidingen, meetups en expert talks op regelmatige basis.
Veel van onze trainingen en workshops behoren tot de KMO-portefeuille, waarbij wij een erkende service provider zijn op het gebied van training. Door jaarlijkse subsidies kun jij korting krijgen door gebruik te maken van de KMO-portefeuille.
Naast onze trainingen bieden we kantoorruimte aan voor groeiende ondernemingen.

Let's have a coffee