Wat?

[Opgelet: deze opleiding vindt plaats in Farm of Inspiration in Lier en dus niet in Antwerpen]

 

MIDAS™ (Multiple Intelligences Developmental Assessment Scales) is het enige door Howard Gardner erkende profiel voor meervoudige intelligenties. Het brengt de intelligenties in kaart en laat zien welk potentieel je kunt benutten. Met deze tweedaagse certificering ben je toegerust om het MIDAS™ profiel af te nemen en als ontwikkelinstrument in te zetten in de begeleiding van individuele coachees. Deze tweedaagse certificeringstraining wordt begeleid door: dr. Helga Hohn en Frits Schoeren MA.

Voor wie?

Voor professionals die werken met persoonlijke profielen gericht op persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en talentontwikkeling (zoals coaches, trainers en HR professionals). Voor professionals die geïnteresseerd zijn in meervoudige intelligenties en het MIDAS™ profiel willen toepassen in hun praktijk.

Op het programma

Onderwerpen en leerdoelen

1. Meerdere intelligenties, achtergrond theorie inclusief acht criteria.
2. Hoofd-, Subschalen en MIDAS™ filosofie.
3. Jouw persoonlijke MIDAS™ profiel; Zelfbeoordeling en interpretatie.
4. Validatieproces met een andere persoon.
5. Administratie en omgaan met het OMS-systeem.
6. Toepassing van MI voor coaching onderwerpen. MIDAS™ profiel

Voorafgaande aan de training vullen de deelnemers de MIDAS™ -scan in en wordt in een individueel gesprek het rapport besproken.

Door wie?

Helga Hohn en Frits Schoeren [Associatie Meervoudige Intelligenties]

Helga Hohn

Helga Hohn is bestuurslid ‘Kennis & Innovatie’ bij aMI. Ze zet zich in op het gebied van MI-trainings- en onderzoeksactiviteiten en MIDAS Coaching Certificering. Zij volgt de activiteiten op het gebied van kennisinnovatie rond Meervoudige Intelligenties en coaching en adviseert de voorzitter en de andere bestuursleden. Een belangrijke taak binnen deze portefeuille is onderzoek toegankelijk maken en het belang van onderzoek zichtbaar maken. Daarnaast informeert ze als bestuurslid belangstellenden voor certificatie.

Helga werkt met Mantra op het gebied van coaching, creativiteit, ontwikkeling van personen en teams en leren in organisaties. Als ervaren coach en trainer ligt haar interesse net zo in de ontwikkeling van de persoon achter zijn of haar professionele rol als in het verhogen van de excellentie in zijn of haar werk. Helga wil haar enthousiasme en ervaring inzetten om kennis over MI in opleidings- en coachingsactiviteiten te vertalen.

 

Frits Schoeren

Frits is voorzitter van aMI en heeft als taak de grote beleidslijnen te bewaken, een bindende factor in het bestuur te zijn en externe contacten te onderhouden. Als voorzitter is hij lid van het dagelijks bestuur. Hij is eindverantwoordelijk voor de uitvoering van het voorgenomen beleid, stuurt andere bestuursleden aan, zit vergaderingen voor en houdt toezicht op de diverse werkgroepen en commissies. Daarnaast is hij het aanspreekpunt voor externen.

Frits is directeur van Process CoachingSinds de jaren ‘90 zet hij zich in om de toepassing van Meervoudige Intelligentie in organisaties bekendheid te geven. Hij verzorgt regelmatig workshops/trainingen/lezingen over de toepassing van Meervoudige Intelligenties in organisaties (in binnen- en buitenland).

Inschrijven

Inschrijven voor deze opleiding kan enkel via deze link.

Over HOI

House of Innovation organiseert workshop, opleidingen, meetups en expert talks op regelmatige basis.
Veel van onze trainingen en workshops behoren tot de KMO-portefeuille, waarbij wij een erkende service provider zijn op het gebied van training. Door jaarlijkse subsidies kun jij korting krijgen door gebruik te maken van de KMO-portefeuille.
Naast onze trainingen bieden we kantoorruimte aan voor groeiende ondernemingen.

Let's have a coffee