Wat?

#FOMO is een caféavond in House of Innovation die naadloos aansluit op je werkweek. Elke derde vrijdag van de maand krijg je een dosis inspiratie over creativiteit, technologie of innovatie in combinatie met een frisse pint.

Wouter Baetens van Arinti voorziet jouw vrijdagavond van een boeiende talk. Hij neemt je mee in de wondere wereld van chatbots aan de hand van enkele concrete cases.

Arinti is een Applied Artificial Intelligence Solution Provider. Ze geloven in de kracht van AI en zijn er van overtuigd dat dit onze wereld grondig zal hertekenen. Hun team van Data Scientists en AI Engineers is actief bij klanten in verschillende sectoren. De projecten die ze samen met hun aanpakken variëren van het automatiseren van support door het bouwen van chat- en voicebots (al dan niet gekoppeld aan humanoid robots), tot predictive modelling, data science en text mining.

Voor wie?

Iedereen is welkom! #yay

Op het programma

Vrijdag 15 februari.

— 17u00: welkom!
— 18u00: toogpraat door Wouter Baetens (Arinti)
– 18u30: napraten met een fris pintje

Nu al de volgende editie in je agenda markeren? Easy: elke 3de vrijdag van de maand.
15/03: Afterwork openingsavond EXPO Pieter Heytens
19/04: Fomocafé met Radikal

Door wie?

Wouter is Managing Partner bij Arinti. Hij helpt klanten met het definiëren van hun projecten en waakt over de business kant ervan. Als enige niet-technische medewerker bij Arinti is hij de uitzondering op de regel en helpt hij bruggen te bouwen tussen de uitdagingen van klanten en de technische oplossing die het Arinti team ervoor bedenkt.

Reserveer je gratis plekje voor dit #Fomocafé via Eventbrite

Inschrijven

Reserveer je gratis plekje voor dit #Fomocafé via Eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/fomocafe-met-arinti-creatieve-toogpraat-in-house-of-innovation-tickets-55643927485?aff=affiliate1

Over HOI

House of Innovation organiseert workshop, opleidingen, meetups en expert talks op regelmatige basis.
Veel van onze trainingen en workshops behoren tot de KMO-portefeuille, waarbij wij een erkende service provider zijn op het gebied van training. Door jaarlijkse subsidies kun jij korting krijgen door gebruik te maken van de KMO-portefeuille.
Naast onze trainingen bieden we kantoorruimte aan voor groeiende ondernemingen.

Let's have a coffee