Wat?

#FOMO is een caféavond in House of Innovation die naadloos aansluit op je werkweek. Elke derde vrijdag van de maand krijg je een dosis inspiratie over creativiteit, technologie of innovatie in combinatie met een frisse pint.

Karel Cardinaels is managing partner bij Radikal, een snel groeiend marketing-bureau dat haar thuishaven heeft bij House of Innovation. Karel neemt je tijdens zijn talk mee in de wondere wereld van digital marketing – met de nadruk op digital. Met hun team van digitale specialisten bijten ze zich vast in projecten van idee tot ontwikkeling.

Voor wie?

Iedereen is welkom! #yay

Op het programma

Vrijdag 19 april.

— 17u00: welkom!
— 18u00: toogpraat door Karel Cardinaels (Radikal)
– 18u30: napraten met een fris pintje

Nu al de volgende editie in je agenda markeren? Easy: elke 3de vrijdag van de maand.

Door wie?

Karel Cardinaels is managing partner bij Radikal, een snel groeiend marketing-bureau dat haar thuishaven heeft bij House of Innovation. Karel neemt je tijdens zijn talk mee in de wondere wereld van digital marketing – met de nadruk op digital.

Reserveer je gratis plekje voor dit #Fomocafé via Eventbrite

Inschrijven

Reserveer je gratis plekje voor dit #Fomocafé via Eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/registratie-fomocafe-met-radikal-creatieve-toogpraat-in-house-of-innovation-55643323679?aff=affiliate1

Over HOI

House of Innovation organiseert workshop, opleidingen, meetups en expert talks op regelmatige basis.
Veel van onze trainingen en workshops behoren tot de KMO-portefeuille, waarbij wij een erkende service provider zijn op het gebied van training. Door jaarlijkse subsidies kun jij korting krijgen door gebruik te maken van de KMO-portefeuille.
Naast onze trainingen bieden we kantoorruimte aan voor groeiende ondernemingen.

Let's have a coffee